Znakowanie żywności – praktyczna interpretacja wymagań rozporządzenia 1169/2011 i innych wymagań prawnych
I. Dla kogo?
Szkolenie przeznaczone jest dla osób odpowiedzialnych w firmach spożywczych za wdrożenie wymagań rozporządzenia 1169/2011.
II. Cel szkolenia
Zapoznanie uczestników szkolenia z wymaganiami prawnymi w zakresie znakowania żywności.
III. Program szkolenia
Rozporządzenie 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności
Zasady znakowania żywności wartością odżywczą
Znakowanie środków spożywczych alergenami
Wymagania w zakresie stosowania oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych dotyczących żywności
Szkolenie kończy się wydaniem zaświadczenia uczestnictwa w szkoleniu.
Miejsce szkolenia: Warszawa
Koszt netto szkolenia jest podany w harmonogramie szkoleń.
Cena szkolenia obejmuje: uczestnictwo w szkoleniu, materiały (wersja elektroniczna), obiad i przerwy kawowe.
Nie znalazłeś informacji, której szukałeś?
- Możesz do nas napisać e-mail, a my odpowiemy na Twoje pytanie.
- Możesz do nas zadzwonić