Znakowanie żywności

Znakowanie żywności  – praktyczna interpretacja wymagań rozporządzenia 1169/2011 i innych wymagań prawnych

I.       Dla kogo?

Szkolenie przeznaczone jest dla osób odpowiedzialnych w firmach spożywczych  za wdrożenie wymagań rozporządzenia 1169/2011.

II.       Cel szkolenia

Zapoznanie uczestników szkolenia z wymaganiami prawnymi w zakresie znakowania żywności.

III.      Program szkolenia

Rozporządzenie 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności
Zasady znakowania żywności wartością odżywczą
Znakowanie środków spożywczych alergenami
Wymagania w zakresie stosowania oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych dotyczących żywności

Szkolenie kończy się wydaniem zaświadczenia uczestnictwa w szkoleniu.

Miejsce szkolenia: Warszawa

Koszt netto szkolenia jest podany w harmonogramie szkoleń.

Cena szkolenia obejmuje: uczestnictwo w szkoleniu, materiały (wersja elektroniczna), obiad i przerwy kawowe.

Nie znalazłeś informacji, której szukałeś?

  1. Możesz do nas napisać e-mail, a my odpowiemy na Twoje pytanie.
  2. Możesz do nas zadzwonić