Bezpieczeństwo żywności
Temat szkoleniaLiczba dniMiejsceCena (netto)WięcejZapisz się na szkolenie
Sytuacje kryzysowe, Food defence i zapobieganie fałszowaniu żywności1Warszawa500opiszapisy
BRC Food wersja 8 - wymagania i zagrożenie1Warszawa/Poznań*500opiszapisy
Kierunki zmian w wymaganiach IFS wersja 71Warszawa/Poznań*500opiszapisy
Auditor wewnętrzny systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności w obszarze BRC i IFS2Warszawa/Poznań*960opiszapisy
Znakowanie żywności – praktyczna interpretacja obowiązujących wymagań prawnych 1Warszawa500opiszapisy
Rola służb utrzymania ruchu w systemach bezpieczeństwa żywności1Warszawa500opiszapisy
Pełnomocnik Systemu Zarządzania Jakością i Bezpieczeństwem Żywności2Warszawa960
Zarządzanie dostawcami w obszarze branży spożywczej - auditowanie i ocena1Warszawa500
Analiza ryzyka w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności2Warszawa960
System zarządzania jakością i bezpieczeństwem opakowań do żywności - wymagania BRC GS Packaging Materials, wersja 6 1Warszawa/Poznań*500opiszapisy
Strefy ryzyka w branży spożywczej – doskonalenie systemu HACCP1Warszawa500
FAMI QS wersja 6.0 – omówienie i interpretacja wymagań1Warszawa500
Auditor wewnętrzny systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności w obszarze FSSC 220002Warszawa960
Znakowanie żywności – praktyczna interpretacja obowiązujących wymagań prawnych1Warszawa620
Schemat certyfikacji FSSC 22000 – podobieństwa i różnice z innymi schematami certyfikacji uznanymi przez GFSI1Warszawa500