Temat szkolenia | Liczba dni | Miejsce | Cena (netto) | Więcej | Zapisz się na szkolenie |
Sytuacje kryzysowe, Food defence i zapobieganie fałszowaniu żywności | 1 | online | 500 | opis | zapisy |
BRC Food wersja 8 - wymagania i zagrożenie | 1 | online | 500 | opis | zapisy |
Kierunki zmian w wymaganiach IFS wersja 7 | 1 | online | 500 | opis | zapisy |
Auditor wewnętrzny systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności w obszarze BRC i IFS | 2 | online | 960 | opis | zapisy |
Znakowanie żywności – praktyczna interpretacja obowiązujących wymagań prawnych | 1 | online | 500 | opis | zapisy |
Audit drugiej strony - Zarządzanie dostawcami w obszarze branży spożywczej - auditowanie i ocena - NOWOŚĆ! | 2 | online | 960 | opis | zapisy |
System zarządzania jakością i bezpieczeństwem opakowań do żywności - wymagania BRC GS Packaging Materials, wersja 6 | 1 | online | 500 | opis | zapisy |
Strefy ryzyka w branży spożywczej – doskonalenie systemu HACCP | 1 | online | 500 | opis | zapisy |
FAMI QS wersja 6.0 – omówienie i interpretacja wymagań | 1 | online | 500 | opis | zapisy |
Auditor wewnętrzny systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności w obszarze FSSC 22000 | 2 | online | 960 | opis | zapisy |
Kultura bezpieczeństwa żywności - NOWOŚĆ! | 2 | online | 960 | opis | zapisy |
Global G.A.P Łańcuch dostaw produkty świeże - NOWOŚĆ! | 1 | online | 500 | opis | zapisy |