SYSTEM ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI
Temat szkoleniaLiczba dniMiejsceCena (netto)WięcejZapisz się na szkolenie
Sytuacje kryzysowe, Food defence i zapobieganie fałszowaniu żywności1online500opiszapisy
BRC Food wersja 8 - wymagania i zagrożenie1online500opiszapisy
Kierunki zmian w wymaganiach IFS wersja 71online500opiszapisy
Auditor wewnętrzny systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności w obszarze BRC i IFS2online960opiszapisy
Znakowanie żywności – praktyczna interpretacja obowiązujących wymagań prawnych 1online500opiszapisy
Audit drugiej strony - Zarządzanie dostawcami w obszarze branży spożywczej - auditowanie i ocena - NOWOŚĆ!2online960opiszapisy
System zarządzania jakością i bezpieczeństwem opakowań do żywności - wymagania BRC GS Packaging Materials, wersja 6 1online500opiszapisy
Strefy ryzyka w branży spożywczej – doskonalenie systemu HACCP1online500opiszapisy
FAMI QS wersja 6.0 – omówienie i interpretacja wymagań1online500opiszapisy
Auditor wewnętrzny systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności w obszarze FSSC 220002online960opiszapisy
Kultura bezpieczeństwa żywności - NOWOŚĆ!2online960opiszapisy
Global G.A.P Łańcuch dostaw produkty świeże - NOWOŚĆ!1online500opiszapisy