Profil uczestników
Szkolenie przeznaczone jest głównie dla osób odpowiedzialnych za wdrażanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności w firmach spożywczych.
Cel szkolenia
Celem szkolenia jest prezentacja i praktyczna interpretacja wymagań standardu IFS 7, omówienie zmian a także wymiana doświadczeń.
Program szkolenia
- Wymagania ogólne dotyczące bezpieczeństwa żywności w kontekście wymagań prawnych wymagań klientów
- Rozwój standardu IFS w Polsce i na świecie
- Zmiany w standardzie IFS- wersja 7.1
- Cele i priorytety systemu IFS Food, podstawowe definicje
- Praktyczna (auditowa) interpretacja wymagań IFS
- System ocen IFS i K.O. kryteria
- System certyfikacji na zgodność z normą IFS
Forma szkolenia
wykłady, ćwiczenia, dyskusja
W cenę wliczono
materiały szkoleniowe, certyfikat, lunch, przerwy kawowe
Termin
szkolenia:
Planowane terminy: 19.03.2020*, 27.05.2020
Miejsce
szkolenia i czas szkolenia:
Warszawa/Poznań*
Szkolenie 1-dniowe, 8 godzin szkoleniowych.
Koszt szkolenia wynosi 500 zł netto.