Profil uczestników
Szkolenie przeznaczone jest dla osób odpowiedzialnych w firmach spożywczych za wdrażanie i utrzymanie wymagań Globalnej Normy Bezpieczeństwa Żywności (BRC Food).
Cel szkolenia
Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników ze zmianami w wymaganiach normy BRC w związku z publikacją nowego ósmego wydania Globalnej Normy Bezpieczeństwa Żywności (BRC Food).
Program szkolenia
- Wprowadzenie – rozwój standardów BRC
- Harmonogram wdrożenia zmian w BRC Food
- Przegląd
zmian
– praktyczna interpretacja nowych wymagań
– systemy dla HACCP, Food Defense, autentyczności
– zmiany publikowane na stronie BRC
– dobrowolne moduły
– zmodyfikowane drzewko decyzyjne – dodatkowe strefy ryzyka
– nowy system ocen - Praktyczna interpretacja nowych wymagań
- Ćwiczenia
Forma szkolenia
wykłady, ćwiczenia, dyskusja
W cenę wliczono
materiały szkoleniowe, certyfikat, lunch, przerwy kawowe
Termin
szkolenia:
Planowane terminy: 18.03.2020*, 26.05.2020
Miejsce
szkolenia i czas szkolenia:
Warszawa/Poznań*
Szkolenie 1-dniowe, 8 godzin szkoleniowych.
Koszt szkolenia wynosi 500 zł netto.