BRC Food 8 - szkolenie dla początkujących

BRC Food wersja 8

I.      Dla kogo?

Szkolenie przeznaczone jest dla osób odpowiedzialnych w firmach spożywczych za wdrożenie wymagań Globalnej Normy Bezpieczeństwa Żywności wg najnowszej 8 wersji standardu BRC Food.

II.      Cel szkolenia

Zapoznanie uczestników z wymaganiami normy Globalnej Normy Bezpieczeństwa Żywności (BRC) w oparciu o wydanie 7 oraz ich praktyczną interpretacją.

III.    Program szkolenia

Wprowadzenie – rozwój standardów BRC
Układ wymagań
·         Zaangażowanie najwyższego kierownictwa
·         System HACCP
·         System zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
·         Standardy obowiązujące w zakładzie
·         Kontrola produktu
·         Kontrola procesu
·         Personel
Dobrowolne moduły
Identyfikacja stref ryzyka w oparciu o drzewko decyzyjne
System oceny
Ćwiczenia

Szkolenie kończy się wydaniem zaświadczenia.

Miejsce szkolenia: Warszawa

Trener: Agnieszka Mężyńska

Koszt netto szkolenia jest podany w harmonogramie szkoleń.
Cena szkolenia obejmuje:
uczestnictwo w szkoleniu, materiały (wersja elektroniczna), obiad i przerwy kawowe.

Nie znalazłeś informacji, której szukałeś?

  1. Możesz do nas napisać e-mail, a my odpowiemy na Twoje pytanie.
  2. Możesz do nas zadzwonić