BRC Food wersja 8
I. Dla kogo?
Szkolenie przeznaczone jest dla osób odpowiedzialnych w firmach spożywczych za wdrożenie wymagań Globalnej Normy Bezpieczeństwa Żywności wg najnowszej 8 wersji standardu BRC Food.
II. Cel szkolenia
Zapoznanie uczestników z wymaganiami normy Globalnej Normy Bezpieczeństwa Żywności (BRC) w oparciu o wydanie 7 oraz ich praktyczną interpretacją.
III. Program szkolenia
Wprowadzenie – rozwój standardów BRC
Układ wymagań
· Zaangażowanie najwyższego kierownictwa
· System HACCP
· System zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
· Standardy obowiązujące w zakładzie
· Kontrola produktu
· Kontrola procesu
· Personel
Dobrowolne moduły
Identyfikacja stref ryzyka w oparciu o drzewko decyzyjne
System oceny
Ćwiczenia
Szkolenie kończy się wydaniem zaświadczenia.
Miejsce szkolenia: Warszawa
Trener: Agnieszka Mężyńska
Koszt netto szkolenia jest podany w harmonogramie szkoleń.
Cena szkolenia obejmuje: uczestnictwo w szkoleniu, materiały (wersja elektroniczna), obiad i przerwy kawowe.
Nie znalazłeś informacji, której szukałeś?
- Możesz do nas napisać e-mail, a my odpowiemy na Twoje pytanie.
- Możesz do nas zadzwonić