Na szkolenie zapraszamy szczególnie osoby odpowiedzialne w firmach za wdrażanie i utrzymanie wymagań standardu bezpieczeństwa żywności.

Szkolenie ma na celu zapoznanie uczestników z wymaganiami normy ISO 22000:2018 w związku z publikacją nowego wydania.

Zakres merytoryczny szkolenia:

  • wymagania ogólne dotyczące bezpieczeństwa żywności w kontekście wymagań prawnych  wymagań klientów
  • podstawowe wymagania systemu ISO 22000
  • zmiany w normie- wydanie ISO 22000:2018:
  • programy warunków wstępnych (PRP) i kolejność działań wg ISO 22000
  • wymagania formalno-prawne

Szkolenia prowadzone w formie wykładu oraz ćwiczeń praktycznych, zakończone egzaminem.

Termin szkolenia: 
Planowane terminy: 11-12.06.2019 r., 26-27.08.2019 r., 23-24.10. 2019 r., 18-19.12.2019 r.

Miejsce szkolenia i czas szkolenia:
Siedziba DQS Polska w Warszawie lub siedziba klienta.
Szkolenie 2-dniowe, 16 godzin szkoleniowych.

Koszt szkolenia wynosi 920 zł netto.