Na szkolenie zapraszamy szczególnie osoby odpowiedzialne w firmach za wdrażanie i utrzymanie wymagań standardu bezpieczeństwa żywności.
Szkolenie ma na celu zapoznanie uczestników z wymaganiami normy ISO 22000:2018 w związku z publikacją nowego wydania.
Zakres merytoryczny szkolenia:
- wymagania ogólne dotyczące bezpieczeństwa żywności w kontekście wymagań prawnych wymagań klientów
- podstawowe wymagania systemu ISO 22000
- zmiany w normie- wydanie ISO 22000:2018:
- programy warunków wstępnych (PRP) i kolejność działań wg ISO 22000
- wymagania formalno-prawne
Szkolenia prowadzone w formie wykładu oraz ćwiczeń praktycznych, zakończone egzaminem.
Termin szkolenia:
Planowane terminy: 11-12.06.2019 r., 26-27.08.2019 r., 23-24.10. 2019 r., 18-19.12.2019 r.
Miejsce szkolenia i czas szkolenia:
Siedziba DQS Polska w Warszawie lub siedziba klienta.
Szkolenie 2-dniowe, 16 godzin szkoleniowych.
Koszt szkolenia wynosi 920 zł netto.