Rola służb utrzymania ruchu

  Rola służb utrzymania ruchu w systemach bezpieczeństwa żywności

I.       Dla kogo?

Szkolenie przeznaczone jest dla szefów utrzymania ruchu i specjalistów ds. jakości.

II.      Cel szkolenia

Zapoznanie uczestników szkolenia z rolą służb utrzymania ruchu w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności, wymiana doświadczeń.

III.    Program szkolenia

  • Współpraca w ramach HACCP
  • Wybrane wymagania standardów IFS, BRC, TESCO i innych wraz z ich praktyczną interpretacją
  • Detekcja metali wraz z praktycznymi przykładami
  • Materiały mające kontakt z produktem
  • Konserwacje (smary H1 i inne)
  • Filtracja powietrza a bezpieczeństwo żywności
  • Wymagania dla maszyn (w tym PN EN 1672-2)
  • Gospodarka narzędziowa w tym 5S

Szkolenie kończy się wydaniem zaświadczenia uczestnictwa w szkoleniu.

Miejsce szkolenia: Warszawa

Trener: Maciej Marcinkowski

Nie znalazłeś informacji, której szukałeś?

  1. Możesz do nas napisać e-mail, a my odpowiemy na Twoje pytanie.
  2. Możesz do nas zadzwonić