Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
I. Dla kogo?
Szkolenie przeznaczone jest dla auditorów wewnętrznych oraz kandydatów na auditorów wewnętrznych systemów zarządzania funkcjonujących w przedsiębiorstwach spożywczych niezależnie od wielkości i zakresu realizowanych zadań.
II. Cel szkolenia
Prezentacja roli i znaczenia auditów wewnętrznych, nabycie i doskonalenie praktycznych umiejętności auditorskich, wymiana doświadczeń.
III. Program szkolenia
- Cechy osobowościowe, kwalifikacje i kompetencje auditorów, podstawy psychologii auditu
- Omówienie i porównanie wymagań standardów IFS 6, BRC 7, oraz schematu certyfikacji FSSC 22 000 (ISO 22000 + ISO/TS 22001-1)
- Doskonalenia warsztatu auditora wewnętrznego
- Ćwiczenia
- Test sprawdzający
Szkolenie kończy się wydaniem certyfikatu „Auditora wewnętrznego systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności” po pozytywnym zdaniu testu z wiedzy.
Trener: Barbara Głowacka
Miejsce szkolenia: Warszawa, ul. Domaniewska 45
Koszt netto szkolenia jest podany w harmonogramie szkoleń.
Cena szkolenia obejmuje: uczestnictwo w szkoleniu, materiały (wersja elektroniczna), obiad i przerwy kawowe.
Nie znalazłeś informacji, której szukałeś?
- Możesz do nas napisać e-mail, a my odpowiemy na Twoje pytanie.
- Możesz do nas zadzwonić