Strona Główna
O nas
Kontakt
O nas
Polityka jakości
Deklaracja bezstronności
Zachowanie poufności
Rada programowa
Grupa DQS
Akredytacje i autoryzacje
IQNet
Kariera w DQS
Certyfikacja
Certyfikacja rolnictwa ekologicznego
Zarządzanie jakością
ISO 9001
Przemysł motoryzacyjny
IATF 16949
VDA 6.1, VDA 6.2, VDA 6.4
Artykuły spożywcze i higiena
International Featured Standard
BRC
BRC Packaging & Packaging Materials
FAMI-QS – EU – QS-Charta
ISO 22000
EN 15593
Artykuły kosmetyczne i chemia gospodarcza
IFS HPC
BRC Consumer Products
Wyroby medyczne
ISO 13485
93/42/EWG
ISO 15378
System zarządzania środowiskiem
ISO 14001
EMAS
System zarządzania energią
System zarządzania BHP
BS OHSAS 18001 / PN-N- 18001
Ocena Zrównoważonego Rozwoju
ISO 27001
Business Excellence
DQS Benchmarking
EN 16636
WSK – wewnętrzny system kontroli
Audity
Audit dostawców
Usługi
AUDYT RECYKLERA ODPADÓW OPAKOWANIOWYCH
AUDYT ORGANIZACJI ODZYSKU I ZAKŁADÓW PRZETWARZANIA ZSEiE
Ocena sanitarno-higieniczna
Ocena Satysfakcji Pracowników
Ochrona danych
Sedex
Kampania edukacyjna
Program lojalnościowy Klienta
Konferencje
Rozporządzenie Komisji (UE) nr 1179/2012
Rozporządzenie Rady 333/2011
EKO-ETAP
Szkolenia
RODO – Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych
Certyfikacja przetwórstwa ekologicznego
Zmiany w wymaganiach normy ISO 14001:2015 a proces oceny zgodności w aspekcie realizacji auditów wewnętrznych
Pełnomocnik SZJiBŻ
Sytuacje kryzysowe i Food defense
BRC Food wersja 7
Ocena ryzyka dla opakowań do żywności
Rola służb utrzymania ruchu
Znakowanie żywności
BRC Food 7 – szkolenie dla początkujących
HACCP – szkolenie doskonalące
IFS HPC / BRC CP
Auditor wewnętrzny
DQS Forum
Klienci
Baza klientów
Portal Klienta – MYDQS
Akredytacje i notyfikacje
Cetryfikaty zawieszone
Certyfikaty wycofane
Logowanie
STREFA KLIENTA
STREFA AUDITORA
STREFA WERYFIKATORA
Materiały do pobrania
DANE PODSTAWOWE
KARTY PRODUKTÓW
ISO 9001
ISO 14001
BS OHSAS/PN-N-18001
IATF 16949
IFS International Food Standard
BRC Global Standard – Food
BRC Packaging & Packaging Materials
ISO 22000
FSSC 22000
ISO 15378
ISO 15593
ISO 50001:2011
PFA Standard
PROGRAMY CERTYFIKACJI
ISO 9001
ISO 14001
EMAS
PN-N-18001
ISO 15378
ISO 13485
93/42/EWG
Kontakt
Biuro
Toggle navigation
O nas
Polityka jakości
Deklaracja bezstronności
Zachowanie poufności
Rada programowa
Grupa DQS
Akredytacje i autoryzacje
IQNet
Kariera w DQS
Certyfikacja
Certyfikacja rolnictwa ekologicznego
Zarządzanie jakością
ISO 9001
Przemysł motoryzacyjny
IATF 16949
VDA 6.1, VDA 6.2, VDA 6.4
Artykuły spożywcze i higiena
International Featured Standard
BRC
BRC Packaging & Packaging Materials
FAMI-QS – EU – QS-Charta
ISO 22000
EN 15593
Artykuły kosmetyczne i chemia gospodarcza
IFS HPC
BRC Consumer Products
Wyroby medyczne
ISO 13485
93/42/EWG
ISO 15378
System zarządzania środowiskiem
ISO 14001
EMAS
System zarządzania energią
System zarządzania BHP
BS OHSAS 18001 / PN-N- 18001
Ocena Zrównoważonego Rozwoju
ISO 27001
Business Excellence
DQS Benchmarking
EN 16636
WSK – wewnętrzny system kontroli
Audity
Audit dostawców
Usługi
AUDYT RECYKLERA ODPADÓW OPAKOWANIOWYCH
AUDYT ORGANIZACJI ODZYSKU I ZAKŁADÓW PRZETWARZANIA ZSEiE
Ocena sanitarno-higieniczna
Ocena Satysfakcji Pracowników
Ochrona danych
Sedex
Kampania edukacyjna
Program lojalnościowy Klienta
Konferencje
Rozporządzenie Komisji (UE) nr 1179/2012
Rozporządzenie Rady 333/2011
EKO-ETAP
Szkolenia
RODO – Rozporządzenie o Ochronie Danych Osobowych
Certyfikacja przetwórstwa ekologicznego
Zmiany w wymaganiach normy ISO 14001:2015 a proces oceny zgodności w aspekcie realizacji auditów wewnętrznych
Pełnomocnik SZJiBŻ
Sytuacje kryzysowe i Food defense
BRC Food wersja 7
Ocena ryzyka dla opakowań do żywności
Rola służb utrzymania ruchu
Znakowanie żywności
BRC Food 7 – szkolenie dla początkujących
HACCP – szkolenie doskonalące
IFS HPC / BRC CP
Auditor wewnętrzny
DQS Forum
Klienci
Baza klientów
Portal Klienta – MYDQS
Akredytacje i notyfikacje
Cetryfikaty zawieszone
Certyfikaty wycofane
Logowanie
STREFA KLIENTA
STREFA AUDITORA
STREFA WERYFIKATORA
Materiały do pobrania
DANE PODSTAWOWE
KARTY PRODUKTÓW
ISO 9001
ISO 14001
BS OHSAS/PN-N-18001
IATF 16949
IFS International Food Standard
BRC Global Standard – Food
BRC Packaging & Packaging Materials
ISO 22000
FSSC 22000
ISO 15378
ISO 15593
ISO 50001:2011
PFA Standard
PROGRAMY CERTYFIKACJI
ISO 9001
ISO 14001
EMAS
PN-N-18001
ISO 15378
ISO 13485
93/42/EWG
Kontakt
Biuro
ISO 13485
ISO 13485
Program certyfikacji systemu zarządzania jakością zgodnie z normą ISO 13485
Ta strona używa plików cookies do poprawnego działania oraz do celów statystycznych.
Akceptuję
Nasza Polityka Prywatności