Sytuacje kryzysowe i Food defense

Sytuacje kryzysowe i Food defense

I.       Dla kogo?

Szkolenie dedykowane jest dla członków zespołów kryzysowych w szczególności dla osób odpowiedzialnych za komunikację wewnętrzną i zewnętrzną w przypadku konieczności wycofania produktów z rynku oraz dla członków zespołów Food defense.

II.      Cel szkolenia

Prezentacja zasad postępowania w sytuacjach kryzysowych ze szczególnym uwzględnieniem wycofań produktów rynku, prezentacja wymagań i wytycznych w zakresie Food defense, wymiana doświadczeń.

 III.    Program szkolenia

Gotowość reagowania na sytuacje kryzysowe w oparciu o wymagania ISO 22000, IFS Food, BRC FoodWycofanie produktu a zwrot produktuJak przygotować się na kryzys – zasady komunikacjiObrona żywnościHACCP a TACCPPAS 96:2010 i wytyczne FDAFood defense w praktyce

Szkolenie kończy się wydaniem zaświadczenia uczestnictwa w szkoleniu.

Miejsce szkolenia: Warszawa

Trener: Maciej Marcinkowski

Koszt szkolenia (netto):

Dla Klientów DQS – 460,00 PLN od osoby*

Dla pozostałych uczestników – 490, 00 PLN od osoby*

 

Cena szkolenia obejmuje: uczestnictwo w szkoleniu, materiały (wersja elektroniczna), obiad i przerwy kawowe.

* Kolejne zgłoszone przez daną organizację osoby są uprawnione do zniżki zgodnie z ogólnymi warunkami

Nie znalazłeś informacji, której szukałeś?

  1. Możesz do nas napisać e-mail, a my odpowiemy na Twoje pytanie.
  2. Możesz do nas zadzwonić