Rola służb utrzymania ruchu

  Rola służb utrzymania ruchu w systemach bezpieczeństwa żywności

I.       Dla kogo?

Szkolenie przeznaczone jest dla szefów utrzymania ruchu i specjalistów ds. jakości.

II.      Cel szkolenia

Zapoznanie uczestników szkolenia z rolą służb utrzymania ruchu w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności, wymiana doświadczeń.

III.    Program szkolenia

Współpraca w ramach HACCP
Wybrane wymagania standardów IFS, BRC, TESCO i innych wraz z ich praktyczną interpretacją
Detekcja metali wraz z praktycznymi przykładami
Materiały mające kontakt z produktem
Konserwacje (smary H1 i inne)
Filtracja powietrza a bezpieczeństwo żywności
Wymagania dla maszyn (w tym PN EN 1672-2)
Gospodarka narzędziowa w tym 5S

Szkolenie kończy się wydaniem zaświadczenia uczestnictwa w szkoleniu.

Miejsce szkolenia: Warszawa

Trener: Maciej Marcinkowski

Koszt szkolenia (netto):

Dla Klientów DQS – 460,00 PLN od osoby*

Dla pozostałych uczestników – 490,00 PLN od osoby*

 

Cena szkolenia obejmuje: uczestnictwo w szkoleniu, materiały (wersja elektroniczna), obiad i przerwy kawowe.

* Kolejne zgłoszone przez daną organizację osoby są uprawnione do zniżki zgodnie z ogólnymi warunkami

Nie znalazłeś informacji, której szukałeś?

  1. Możesz do nas napisać e-mail, a my odpowiemy na Twoje pytanie.
  2. Możesz do nas zadzwonić