HACCP - szkolenie doskonalące

HACCP – szkolenie doskonalące dla członków zespołu HACCP

I.       Dla kogo?

Szkolenie przeznaczone jest dla osób zajmujących się wdrożeniem, utrzymaniem i rozwojem systemu HACCP w przedsiębiorstwach spożywczych niezależnie od wielkości i zakresu realizowanych zadań. W szczególności zapraszamy przedstawicieli zakładowych zespołów HACCP

II.      Cel szkolenia

Interpretacja wymagań systemu zapewniania bezpieczeństwa żywności, prezentacja zasad dokumentowania systemu HACCP, inspiracja do bardziej krytycznego spojrzenia na funkcjonujący w firmie system HACCP w celu jego doskonalenia.

III.    Program szkolenia*

Wprowadzenie: obecny stan prawny, aktualne problemy (RASF), historia HACCP
Wymagania dokumentacyjne – najczęściej popełnienie błąd
– opis produktu
– schemat przebiegu procesu
– analiza zagrożeń
– instrukcje monitorowania systemu HACCP
Doskonalenie systemu HACCP – baza potrzebnych informacji
Ćwiczenia

Miejsce szkolenia: Warszawa

Trener: Barbara Głowacka

Koszt szkolenia (netto)**:

Dla Klientów DQS – 460,00 PLN od osoby*
Dla pozostałych uczestników – 490,00 PLN od osoby*

Cena szkolenia obejmuje: uczestnictwo w szkoleniu, materiały (wersja elektroniczna), obiad i przerwy kawowe.

* Kolejne zgłoszone przez daną organizację osoby są uprawnione do zniżki zgodnie z ogólnymi warunkami

Nie znalazłeś informacji, której szukałeś?

  1. Możesz do nas napisać e-mail, a my odpowiemy na Twoje pytanie.
  2. Możesz do nas zadzwonić

Szkolenie kończy się wydaniem zaświadczenia uczestnictwa w szkoleniu.